A Szállás

A pincében 6 vendég elhelyezésére, 2 db kétszemélyes franciaágy és 2 db egyszemélyes matrac áll rendelkezésre. A tetőtérben a széles és kényelmes ágyak mellett minden ágyhoz éjjeliszekrény és olvasólámpa tartozik. A fűtőpanelek a téli hidegben is kellemes meleget biztosítanak. A pincénél különálló vizesblokk található, zuhanyzóval, mellékhelyiséggel.

Arrow
Arrow
ArrowArrow
Slider

Fenyőillat a hálószobában

Nagy fejtörést okozott a szálláshely kialakítása. Ahogy említettem az írásaimban, már az első alkalommal láttam magam előtt azt a képet, ahogy a pince új pompájában tündököl.


Sokszor beleesek abba az aprócska hibába, hogy azt hiszem mindenhez értek egy kicsit. Akkor azt gondoltam, hogy az építőiparhoz…és minden úgy megy, ahogy azt én kigondoltam. Mára jókat mosolygok magamon és a tanulópénzeket is jócskán kifizettem. Azt még hozzáteszem, hogy a pince megközelítése sem egyszerű művelet és nem a legcivilizáltabb környezet a különféle munkálatokra, amit a pincénél kellett elvégezni.
A tetőtér, amit a szálláshelynek szántam förtelmes állapotban volt. Sajnos a nádtetőt is elhanyagolták, így az évek során be is ázott a lakrész. Először is ki kellett pucolni mindent. Ekkor is otthon is kellett hagynom városi énemet. Nem kellett nagyon megerőltetnem magam.


Szóval kezdődhetett a munka. Peti, az asztalos felmérte a terepet, megbeszéltünk minden részletet, hogy lehet kivitelezni az ötleteket és neki is láttunk a fenyő kuckó kialakításához. Jó móka volt


Nemrég összeismerkedtem egy fafaragó mesterrel, aki azt javasolta, hogy lenolajjal kezeljem a fa felületét, mert így jobban szellőzik a fa és tökéletesen tartósítja azt. A hétvégi jó időt kihasználva az utolsó simításokat is elvégeztük. Hála a barátaimnak, családomnak mindig van egy óriási segítség a pincénél. Köszönöm nekik!!

 

Translate »