A pince

A szobákon kívül vendégeink rendelkezésére áll a borospince és a borkóstoló helyiség, ahol a hideg időben hangulatos kemence ontja a meleget. Lehet itt zenét hallgatni, akár közösségi életet élni, játszani, sakkozni és természetesen jó borokat kortyolni, ami megteremtheti a tökéletes pillanatot egy jó beszélgetésre, randevúra, vagy épp a közös emlékek felidézésére.

Arrow
Arrow
Slider

Kiknek ajánljuk a Nóra Borát?


Annak aki egy kis csendre, nyugalomra és különleges borokra vágyik és másnap madárcsicsergésre szeretne ébredni. Kizárólag rajta múlik, hogyan kívánja tölteni szabadidejét, a lehetőségek itt minderre adottak.
Adottságai miatt közösségi rendezvények, kisebb esküvők helyszínéül, akár túrák, csapatépítő tréningek, továbbképzések, családi események lebonyolítására is alkalmas.

A szabadban

A majd 200 éves pince és környéke programok végtelen lehetőségét rejtik.

A vendégház elhelyezkedése rendkívül sokoldalú sport- és szabadidős programok választékát kínálja. A pince környékén túrázhatsz,kerékpározhatsz, vagy akár lovagolhatsz. A labdajátékok kedvelőinek lehetőségük van ping pongozni, röplabdázni, vagy tollaslabdázni.

Amíg a lelkesek túráznak, addig egy jó bor mellett megsülhet a szalonna, vagy akár bográcsgulyás is.

A megfáradt tagokat a pince mellett eredeti kivitelezésű fa dézsában lehet felfrissiteni. A felfűtése fatüzeléses kályhával történik. A dézsa működtetése Nóra feladata, ezért a használatot vele kell előzetesen egyeztetni.

 

Arrow
Arrow
Slider


A pincében


A hangulatos pincében a jó borok mellett elmélkedhetnek a kedves vendégek. A  búboskemence mellett a bakelit lejátszóról szólaltathatják meg kedvenc dallamukat.

 

Az ellátás


A konyha jól felszerelt, megtalálható benne a hűtő-fagyasztó szekrény, mikrohullámú sütő, kávéfőző, edények, konyhai kellékek, mosogató eszközök és szerek stb.

Az ételek akár a sparhelten, akár a házon kívüli kemencében, grillezőben vagy szabad tűzön, bográcsban is elkészíthetők.

Csoportosan, előre egyeztetett időpontban, lehetőség van borvacsorára, melyhez az iránymutatást, az alapanyagokat gondos odafigyeléssel állítjuk össze.

A ház vízellátása saját kútról történik, alkalmas fürdésre, fogmosásra, mosogatásra. Fogyasztásra és főzésre is kiváló minőségű.

Translate »